Producent wind Komodo: projektowanie, montaż i serwis wind Łódź, ul. Złotno 41 Tel: (+48) 530 070 220

Windy gastronomiczne

Przenoszenie ciepłych posiłków pomiędzy piętrami może być problematyczne.
Rozwiązaniem są nowoczesne windy gastronomiczne, których funkcjonalność można poszerzyć o kabinę dwukomorową do przewozu czystych i brudnych naczyń jednocześnie.

Windy gastronomiczne Komodo

Windy gastronomiczne są małymi dźwigami towarowymi z napędem elektrycznym, które zazwyczaj nie przekraczają udźwigu 300 kg. Windy te nazywane są potocznie „potrawówkami” ze względu na to, iż bardzo często są wykorzystywane do obsługi kuchni w miejscach takich jak restauracje, szkoły, hotele czy pensjonaty.
Ich ogromną zaletą jest możliwość zastosowania kabiny dwukomorowej, umożliwiającej przewóz jednocześnie brudnych i czystych naczyń. Windy gastronomiczne możemy podzielić na 4 grupy, przeznaczone dla różnych zastosowań. Różnica między nimi polega na umiejscowieniu drzwi, które mogą znajdować się na poziomie parapetu lub podłogi. W przypadku wind kuchennych można również wybrać między zastosowaniem drzwi gilotynowych lub wychylnych.
Korzyściami płynącymi z wyboru wind gastronomicznych są przede wszystkim niskie koszty samego urządzenia, jak i jego montażu, trwała konstrukcja szybu oraz krótki termin realizacji zamówienia.
Masz pytanie? Zadzwoń, lub wypełnij formularz.
Opinie klientów:
Winda gastronomiczna okazała się być świetnym rozwiązaniem dla naszej dwupoziomowej restauracji. W Komodo stworzono dla nas indywidualny projekt, a nowa winda znacznie usprawniła działanie lokalu.
Katarzyna, Manager Restauracji
Telefon:
Formularz kontaktowy:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez ”Komodo” Jarosław Durajski, NIP: 7691883022 ,w celu obsługi niniejszego zgłoszenia, zgodnie z Polityką prywatności.

Wyślij